KONYA / MERAM - Dr. Teoman Bilge İlkokulu

Kas

Okulumuzda, "Okul Meclis Başkanı" seçimleri yapıldı. Seçim sonucunda 4/E sınıfından Nesibe AKGÜL "Okul Meclis Başkanı" seçildi.

Eyl

"Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinden askeri üniforma giymiş bir grup cuntacı terörist tarafından 15 Temmuz 2016´da Türkiye Cumhuriyeti devletini, demokrasiyi ve milli iradeyi hedef alan haince bir darbe girişiminde bulunulmuş, başta Başkomutan olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, hükümetimizin, güvenlik kuvvetlerimiz ile halkımızın kahramanca mücadelesi sonucunda bu kanlı girişim engellenmiş, milletimizin direnişiyle demokrasimiz kazanmıştır. Türk milleti, bu demokrasi sınavından yüzünün akıyla geçmiştir. 18-22 Eylül tarihleri arasında okulumuzda, "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma"  programı yapıldı.

Nis

Kutlu Doğum Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nis

Türk Kızılayı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, okulumuzda kan bağışı kampanyası düzenlenmiştir.

Nis

"En Güzel Örneğim Peygamberim" adlı kitaptan 4. sınıfta okuyan istekli öğrenciler ile istekli veliler arasında yarışma yapıldı. Yarışma sonucuna göre dereceye giren öğrenci ve velilere, 09/04/2017 pazar günü Mevlana Kültür Merkezi´nde düzenlenen törenle ödülleri verildi.

May

26 Mayıs 2016 perşembe günü; okul aile birliği, veli, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile kermes düzenlenmiştir.. Katkıda bulunan, emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

May

Okulumuzda, II. dönem  bir erkek  iki bayan hoca tarafından üç grup halinde hafızlık sınavına hazırlık kursu verildi. 22 öğrencimiz Hafız İmam Hatip Ortaokulu yazılı sınavını kazandı. 14 öğrencimizde mülakat sınavında başarılı olarak Hafız İmam Hatip Ortaokulu´na kayıt yaptırmaya hak kazandı. Sınavı kazanan öğrencilerimiz, velileri ve bu başarıda büyük payları olan kurs hocalarımızla okulda istişare toplantısı yapıldı. Öğrencilerimize hediyeler takdim edildi.

May

Okulumuzda, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yapılan etkinliklerle Coşku içinde kutlandı.