KONYA / MERAM - Dr. Teoman Bilge İlkokulu

Nis

Kutlu Doğum Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nis

Türk Kızılayı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, okulumuzda kan bağışı kampanyası düzenlenmiştir.

Nis

"En Güzel Örneğim Peygamberim" adlı kitaptan 4. sınıfta okuyan istekli öğrenciler ile istekli veliler arasında yarışma yapıldı. Yarışma sonucuna göre dereceye giren öğrenci ve velilere, 09/04/2017 pazar günü Mevlana Kültür Merkezi´nde düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Eyl

"Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinden askeri üniforma giymiş bir grup cuntacı terörist tarafından 15 Temmuz 2016´da Türkiye Cumhuriyeti devletini, demokrasiyi ve milli iradeyi hedef alan haince bir darbe girişiminde bulunulmuş, başta Başkomutan olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, hükümetimizin, güvenlik kuvvetlerimiz ile halkımızın kahramanca mücadelesi sonucunda bu kanlı girişim engellenmiş, milletimizin direnişiyle demokrasimiz kazanmıştır. Türk milleti, bu demokrasi sınavından yüzünün akıyla geçmiştir. 19-23 Eylül tarihleri arasında okulumuzda, "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma"  programı yapıldı.

May

26 Mayıs 2016 perşembe günü; okul aile birliği, veli, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile kermes düzenlenmiştir.. Katkıda bulunan, emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

May

Okulumuzda, II. dönem  bir erkek  iki bayan hoca tarafından üç grup halinde hafızlık sınavına hazırlık kursu verildi. 22 öğrencimiz Hafız İmam Hatip Ortaokulu yazılı sınavını kazandı. 14 öğrencimizde mülakat sınavında başarılı olarak Hafız İmam Hatip Ortaokulu´na kayıt yaptırmaya hak kazandı. Sınavı kazanan öğrencilerimiz, velileri ve bu başarıda büyük payları olan kurs hocalarımızla okulda istişare toplantısı yapıldı. Öğrencilerimize hediyeler takdim edildi.

May

Okulumuzda, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yapılan etkinliklerle Coşku içinde kutlandı.

Nis

"Birlikte Daha İyiye Daha Güzele" projesi kapsamında veli ve öğrencilerimizin katıldığı "İnsana En Çok Okumak Yakışır-Bana Peygamberimi Anlat" ödüllü siyer yarışması yapılarak ödülleri dağıtıldı.

Mrt

Okulumuzda, ikaz -alarm ve personel tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzun 4. Sınıf öğrencileri doğuda görev yapan askerlerimize; mektup, şiir, yazı ve resim hazırladılar. Bu hazırlanan çalışmalar öncelikle Diyarbakır´ın Sur ilçesindeki görev yapan askerlerimize gönderildi. Yapılan çalışmaların askerlerimizin ellerine ulaştığına dair geri bildirim alındı. Askeri yetkililer okulumuzu telefonla arayarak, öğretmen ve öğrencilerle görüştüler. Çok mutlu olduklarını, çok duygulandıklarını, en yakın zamanda okulumuzu ziyaret edeceklerini belirtmiş ve teşekkür etmişlerdir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda anlam ve önemine uygun olarak kutlanmış ve birlikte yemek yenmiştir.

Kas

2. Sınıflar Toplum Hizmeti etkinliği yaptı.